Tesla verkopen

Snel uw Tesla verkopen voor de beste prijs?

U kunt gratis en binnen 24 uur uw BTesla verkopen voor het beste bod.
Via de site van Samy Cars kunt u uw Tesla aanbieden waarna Samy's bod uiteraard vrijblijvend is. Het kost u dus niets en u loopt geen enkel risico. Wilt u uw Tesla verkopen voor dat bod dan kan dat meteen. Ook uw Tesla verkopen is gratis.

Uw Tesla verkopen voor de beste prijs

Ons autobedrijf zal een bod uitbrengen op uw Tesla, waarna u deze ook direct kunt verkopen. Het bod is en blijft altijd vrijblijvend & gratis, het kost u dus niets. Tevens bent u niet verplicht om de Tesla te verkopen. U kunt doen met het bod wat u zelf wilt.

Een vertrouwde manier van het verkopen van uw Tesla

Afspraken worden altijd nageleefd en u wordt direct uitbetaald bij de overhandiging van uw oude Tesla.

anoniem-Tesla verkopen

Anoniem uw Tesla verkopen is geen probleem, ondanks het feit dat u uw gegevens ingeeft, zullen deze nooit publieklijk en/of doorverkocht worden. Hierdoor zal u zeker niet lastig gevallen door allerlei auto-bedrijven of auto-sites. Gaat u immers akkoord met het bod voor uw oude Tesla, dan kunt U vervolgens zelf een afspraak inplannen met Samy Cars wanneer wij de Tesla kunnen ophalen.

Tesla met schade verkopen

Heeft uw Tesla jammer genoeg schade opgelopen en u wilt deze verkopen? Dan zit u bij Samy Cars op het juiste adres. Via Samy Cars is het de beste manier om de beste prijs te krijgen voor een Tesla met schade. Het bod is altijd gratis en vrijblijvend dus u heeft niets te verliezen.

Tesla verkopen met technische problemen

Heeft uw Tesla jammer genoeg technische problemen of mankementen? Ook een Tesla welke een reparatie nodig heeft kan alsnog voor een goede prijs verkocht worden. Een versleten koppeling, een kapot dubbel massa vliegwiel, een defect differentieel of een ander technisch probleem is dus geen enkel probleem. In alle gevallen krijgt u een goed bod op uw Tesla. Het kost u niets en u loopt geen risico.

Elk model Tesla te verkopen

Elk model Tesla kunt u via Samy Cars verkopen. Van oud tot nieuw van groot tot klein. Elke Tesla, tevens een Tesla met een hoge kilometerstand, kan probleemloos en gratis aangemeld worden.

Slechts een paar minuten om uw Tesla aan te melden

Een Tesla aanmelden kost u slecht een paar minuten van uw tijd. U vult uw persoonsgegevens en de belangrijkste eigenschappen van uw Tesla in. De eenvoudige stappen zorgen er voor dat dit snel en soepel verloopt. Zodra de aanmelding is voltooid, mag u snel een gratis en vrijblijvend bod op uw Tesla verwachten. U kunt zelf beslissen wat u met het bod doet. Wilt u de Tesla verkopen dan kan dat direct en het is 100% gratis!